DEPARTAMENT DE PSICOLOGIA

XXVI Setmana  PSICOLÒGICA
  TALLERS
13, 14, 15 i 16 de novembre de 2017  
 
 

Tallers programats pel dilluns 13 de novembre

Dll. 1 Trastorns alimetaris.

Dll. 2 Intervenció en homofòbia interioritzada: S'abordarà l'homofòbia interioritzada i oferirem estratègies per detectar-la i valorar-la (escales i tests), a més a més, aprendrem a intervenir per eliminar-la. A càrrec de Gabriel J. Martín.

Dll. 3 Un viatge per la ment i la vida d'un fòbic social: S'abordarà la comunicació interpersonal per aprendre a comunicar-se de manera més còmoda, natural i autèntica. Tindrem el testimoniatge personal d'una història de més d'11 anys patint fòbia social, centrant-se en les vivències subjectives durant l'adolescència i amb les aportacions de dos psicòlegs propers al ponent principal des de la perspectiva d'observadors externs. Un d'ells respecte al declivi produït per la fòbia social, i un altre respecte l'etapa de superació d'aquestes circumstàncies. A càrrec de Fernando Díez.

 

Tallers programats pel dimarts 14 de novembre

Dm. 1 Comportament no verbal: una mirada general & aplicacions pràctiques: Ens introduirem en el comportament no verbal des d'un enfocament científic per a aprendre a interpretar millor als altres, adaptar el nostre llenguatge no verbal a la situació i tenir present aquest important element comunicatiu tant en la nostra faceta laboral com en la personal. A càrrec d'Ana Puig.

Dm. 2 La Psicologia Esportiva: de la teoria a la pràctica: Es pretén facilitar a l'alumne una major comprensió teòrica – pràctica de la professió de psicòleg de l'esport. Abordarem aspectes introductoris com ara les principals funcions del psicòleg de l'esport, les seves àrees d'intervenció i tractarem situacions i exemples pràctics. A càrrec de Meritxell Bellatriu.

Dm. 3 Psicologia de la por: Abordarem breument els fonaments biològics i psicològics de la por per després centrar-nos específicament en l'ús de la por com a marc d'interpretació que possibilita les retallades en llibertats i en drets, així com el seu ús en el marc del racisme i la xenofòbia. A càrrec de Guillermo Fouce.